Няма спор, че месец април ще бъде може би най-добрият

...
Няма спор, че месец април ще бъде може би най-добрият
Коментари Харесай

Как Дедпул се изгаври с трейлъра на Отмъстителите: Краят

Няма спор, че месец април ще бъде може би най-хубавият в живота ни. Съвсем не преувеличаваме, тъй като тогава излизат три заглавия, които са извънредно забавни.

Нов трагичен филмов откъс на " Отмъстителите: Краят "

Ето какво разбираме от новия филмов откъс

Всичко стартира на 7 април с втория сезон на " Убивайки Ийв " , продължава на 14 април със старта на последния сезон на Game of Thrones и приключва на 26 април с " Отмъстителите: Краят " . Как ще преживеем месеца не знаем, само че би трябвало да бъдем мощни, тъй като няма да се спи доста.

Какво научихме от филмовия откъс на " Отмъстителите: Краят "

Всичко е доста трагично, а разкодирането може да съдържа спойлери.

Особено трогателен е четвъртият и финален филм за Отмъстителите, който ще реши ориста на доста супергерои и би трябвало да даде нова тенденция на киновселената на Marvel . Миналата седмица видяхме втория филмов откъс на " Отмъстителите: Краят ", който ни повдигна толкоз доста въпроси, че се наложи да си ги записваме, с цел да не ги забравим.

Публикация, споделена от mightyraccoon! (@mraccoon) на Мар 15, 2019 в 10:38 PDT

Но тъкмо както се случи и с първия филмов откъс, вторият беше доста, но в действителност доста добре подигран от цифровия аниматор Сарухан Сарал (Saruhan Saral). Той предложи своя версия, в която е забъркан Дедпул, а артистът Мишка Тибу (Mishka Thebaud) ни кара да мислим, че самият Райън Рейнолдс приказва.

Как Marvel вбесиха почитателите си

Понякога не изпипват нещата

Дедпул се появява във всяка сцена от филмовия откъс и не пропуща да я осмее. Според него, всичко е доста скучно - най-много любовната история сред Ястребовото око и Черната вдовица. Умряхме от смях, когато Дедпул беше пронизан със стрела в главата.
 Avengers: Endgame и по какъв начин Дедпул се изгаври с филмовия откъс на последния филм
Как Дедпул се изгаври с Отмъстителите

Някой си е поиграл, а резултатът е просто необикновен

Забавен е и моментът, в който дава съвет на Тор, в случай че идващият път се срещне с лилавия Хоумър Симпсън (Танос), още веднъж да се цели в гърдите, а не в главата. Дедпул счита, че виновността за гибелта на супергероите е напълно на Тор. Но кулминационната точка е в края, когато останалите живи супергерои са с главата на Дедпул.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР