Няма спор, че Кейт Мидълтън е съвременната модна икона в

...
Няма спор, че Кейт Мидълтън е съвременната модна икона в
Коментари Харесай

Защо Кейт Мидълтън е винаги с палто

Няма спор, че Кейт Мидълтън е актуалната фешън икона в английския кралски двор. Но като негов представител, тя следва освен трендовете, само че и прецизния етикет на държание . А някои правила в него будят неразбиране.

Притежателка на богат дрешник и почитателка освен на висшата мода, само че и на облеклата на национални цени, през зимните месеци Кейт Мидълтън събира погледите единствено и само с палтата си от настоящите сбирки на известни дизайнери.

 Снимка 339061

Били те решени в каре, блестящо алено, синьо или зелено, херцогинята на Кеймбридж сподели добър усет и при избора на връхни облекла . А те в действителност са от значително значение за цялостната й визия, когато на открито не става за рокля и сако.

Причината е, че на брачната половинка на принц Уилям, както и другите дами с нейната орис, не им е разрешено да си събличат палтата на обществени места . Самото деяние не наподобява по никакъв начин женствено и не е уместно да се прави пред аудитория.

 Снимка 339063

Заради това предписание ставаме очевидци на редица любопитни обстановки, в които Кейт Мидълтън е принудена да стои с часове с другояче прелестното си палто по време на публична среща на закрито. Не й завиждаме за правила, само че несъмнено сбирката й от палта си е за злоба, написа Cosmopolitan.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР