Няма спор, че именно Зори, студентката от НСА, беше една

...
Няма спор, че именно Зори, студентката от НСА, беше една
Коментари Харесай

Зори от Игри на волята с нов тунинг преди Коледа

Няма спор, че точно Зори, студентката от НСА, беше една от най-суетните в " Игри на волята ". Въпреки че се справяше ужасно на Арената, а и в суровите условия на Реката и в Стопанството, тя нееднократно в Резиденцията приказва за суетата си.

И до момента в който в изискванията на " Игри на волята " тази суетност се показваше в това да си измиеш зъбите, косата и да сложиш малко грим, то на открито, в същинския живот Зори никак не си поплюва в козметичните салони.

След като описа, че си е поставила " бейби ботокс " (такъв, който се поставя на млади дами и изисква по-честа поддръжка), а по-късно и сподели, че е " оправила " устните си, пристигна ред и на останалата част от тялото, пише vbox7.com. 

В профила в Instagram Зори се похвали, че към този момент няма никакви косми по тялото си единствено след две процедури на лазерна епилация. 

Е, ясно е коя ще е Снежанка тази година. И това не важи единствено за сферата на интервенциите. Зори продължава да демонстрира, че не изневерява нито на спорта, нито на положителните хранителни привички. Въпреки целия хейт риалити звездата е образец за това какво би трябвало да прави всяка една жена - просто да се грижи за себе си.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР