Няма спор, че Десислава Атанасова е една от най-стилните дами

...
Няма спор, че Десислава Атанасова е една от най-стилните дами
Коментари Харесай

Една От Най-Известните Дами В Българската Политика Е Подложена На Същински Кошмар, Но Няма Да Повярвате От Кого!

Няма спор, че Десислава Атанасова е една от най-стилните дами в родния парламент. Бивш министър на опазването на здравето, тя си умира да разхожда в пленарна зала съвременни и много екстравагантни костюмчета. Депутатката постоянно е заявявала, че не залага толкоз на марки и на скъпи тоалети, колкото на усета си за съчетаване и сортиране на светове и кройки.

Вместо на скучното черно и тъмносиньо, Десислава Атанасова постоянно избира ярките цветове, с които няма по какъв начин да остане незабелязана в пленарната зала. Освен това, постоянно добавя ансамблите си с съвременни аксесоари, с които приключва визията си. А стилът й се набива на очи освен на мъжете, само че и на дамите в Народното събрание.

Разбира се, не липсват много завистливи погледи и намеци по адрес на лицето на ГЕРБ. Но, става известно, множеството депутатки наяве симпатизират на Десислава Атанасова и са я приели за собствен фешън гуру. А тя, благата, мъчно отхвърля препоръки. Така постоянно се оказва в патови обстановки, в които редица нейни колежки я гонят из коридорите за фешън препоръки.

Десислава Атанасова се е видяла в знамение

„ Тя се майтапи, че скоро може да пусне фешън бюлетин за разпоредбите за обличане, тъй като ще й спести време да изяснява устно на всеки ”, разясняват доближени на депутатката от ГЕРБ.

Оказва се, че Десислава Атанасова и нейният жанр са се трансформирали и в допирна точка сред ръководещите и опозицията. Дори представители на Българска социалистическа партия и другите партии не се свенят да я дебнат за фешън препоръки. Даже и журналистките чест не помнят за професионализма и се отклоняват от тематиката на интервютата, насочвайки въпросите си към стила на някогашния здравен министър, написа pik.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР