Няма спирка за българското Барби. 18-а по ред процедура по

...
Няма спирка за българското Барби. 18-а по ред процедура по
Коментари Харесай

Вече става страшно: 18-а операция за българското Барби

Няма спирка за българското Барби. 18-а по ред процедура по увеличаване на устните с хиалурон направи студентката Софийския университет Андреа Иванова, видя HotArtena.

„ Това се случи на 13 март, тъкмо когато оповестиха изключителното състояние в страната. Няма да се отхвърлям от тези процедури и с неспокойствие чакам карантината да отмине, с цел да продължа с 19-а процедура ", показа пред „ България Днес ” 22-годишната бургазлийка.

След като славата й доближи целия свят, русокоската даже се радва на отстъпка при медиците, които посещават. Така за последната процедура вместо оповестените 400 лева Андрея платила 315 лева

Абсолютно безвредно е и няма заплаха от заразяване с ковид. Единствената разлика е, че медицинските лица бяха с маски последния път.  Сега се мажа с едни кремчета, с цел да не се напукват устните ми от студеното време ”,  обяснява атрактивната студентка Андреа.

Тя не се опасява от разпространение на подлото заболяване. Не носи защитна маска, нито ръкавици, само че съблюдава прецизно възбраните за разходка на открито и излиза само до аптеката и хранителния магазин. „ Притеснявам се по-скоро за баба и дядо, в сравнение с за мен. Не поддържам връзка с доста хора с изключение на в обществените мрежи и съм изолирана ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР