Няма спекула в аптеките. Това каза зам.-председателят на НС Веселин

...
Няма спекула в аптеките. Това каза зам.-председателят на НС Веселин
Коментари Харесай

Веселин Марешки: Няма спекула в аптеките

Няма далавера в аптеките. Това сподели зам.-председателят на Народно събрание Веселин Марешки.

Според него няма по какъв начин да се спекулира с цените там, тъй като са пределни и страната управлява съществено бранша.
Президентът: Не желаеме един ден гладът да победи страха При растеж на заболелите от COVID-19 може да се вкара строга домашна карантина за възрастните жители
По-рано през днешния ден и основният прокурор, и президентът обявиха, че се спекулира с цените. Румен Радев разяснява през днешния ден, че би трябвало да се овладее спекулата и да не се позволява някои хора да печелят на гърба на здравето на хората.

Според Марешки има далавера на други места, като даде образец с бензиностанциите и съобщи, че ще затвори своите, в случай че на това не се обърне внимание.
11 са новите случаи на ковид у нас В два нови града има пациенти – Смолян и Велико Търново
Ако дезинфектант е 1 лев, няма да го продава аптеката за 10 лева, поставя се естествена надценка, всеки човек може да си следи, изясни още той.

Марешки разяснява и за какво „ Воля “ не е била в зала, когато се е дал своя вот на първо четене Законът за изключителното състояние. По думите му не може да се приема нещо, което лимитира скупчването на едно място, а в това време 240 индивида да са на по-малко от два метра разстояние в Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР