„Няма смисъл да идвате да ни агитирате по време на

...
„Няма смисъл да идвате да ни агитирате по време на
Коментари Харесай

Жители на Кулата към Калин Каменов: Свършеното в последните 4 години е най-добрата агитация

„ Няма смисъл да идвате да ни агитирате по време на предизборната акция, свършеното от екипа Ви през последните 4 години е изцяло задоволително и очевидно за всички “, с тези думи се обърна към Калин Каменов гражданин на врачанския квартал Кулата. Изцяло асфалтираните улици в квартала и строящите се наоколо 2 нови завода са единствено част от тематиките, които бяха разисквани на срещата.
„ Не считаме да спрем до тук. Имаме доста планове. Във Враца към този момент са първите 4 нови рейса за градския превоз, само че имаме обезпечено финансиране за малко над 26 млн. лева по Оперативна програма „ Околна среда” за закупуване на 9 нови тролейбуса и 13 нови електробуса “, съобщи Калин Каменов.
По думите му, следва да бъде построено напълно ново енергийно дейно осветяване в града, а в управническата му стратегия за идващия интервал са залегнали и възобновяване на тротоарната мрежа в града, основаване на нови зони за отдих и система от велоалеи.
Калин Каменов беше съпроводен от претендентите на ГЕРБ за общински съветници доктор Иво Ралчовски, доктор Наташка Велчовска, Маргарита Ангелова, доктор Димитър Пеев и Гроздан Темнишки.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР