Няма случаи на коронавирус след изследваните до момента проби в

...
Няма случаи на коронавирус след изследваните до момента проби в
Коментари Харесай

Няма случай на коронавирус в България

Няма случаи на ковид след изследваните досега проби в България. 47 са изследваните пациенти във Военномедицинска академия и 15 - в Националната лаборатория. Резултатите от пробите са доказани в няколко лаборатории, заяви началникът на оперативния щаб, проф. Венцислав Мутафчийски, представен от БНР.

" Имаме цялостна убеденост, че резултатите ни на този стадий са достоверни ", сподели професорът и акцентира, че в България се употребяват същите способи и реактиви, каквито и в Европа, а личният състав е подготвен по европейските стандарти.

При подозрение за ковид, пациентът никога не трябва да посещава фамилния си доктор в лечебно заведение, нито да се движи с всеобщия градски превоз или да търси лекарства в аптеката. Затова прикани доктор Гергана Николова, общопрактикуващ доктор пред Българска национална телевизия. По думите й, в противоположен метод болният слага в риск близките и другите пациенти в здравното заведение.

Ако има подозрения, пациентът би трябвало да се обади на своя доктор и по-късно той ще бъде извозен с кола за спешна помощ по специфичен метод, с цел да се създадат проучвания за ковид. Трябва да имаме високо гражданско схващане и да действаме без суматоха, добави доктор Николова.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Китайският ковид (194)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР