Няма сговор между президента на САЩ Доналд Тръмп и руснаците

...
Няма сговор между президента на САЩ Доналд Тръмп и руснаците
Коментари Харесай

Няма сговор между Тръмп и Русия, потвърди главният прокурор на САЩ

Няма сговор сред президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и руснаците по време на предизборната акция през 2016 година

Това стана ясно от думите на основния прокурор и министър на правораздаването на Съединени американски щати Уилям Бар по време на дълго чакана конференция за отчета на специфичния прокурор Робърт Мълър за следствието на съветска интервенция на изборите за президент, написа " Гардиън ".
 Петте значими неща в отчета на Мълър
Петте значими неща в отчета на Мълър

Днес правосъдното министерство на Съединени американски щати се чака да разгласява редактирана версия на дълго чакания отчет

" Сега ние знаем, че съветските сътрудници, които направиха тези (хакерска намеса) заприказва, не са били подпомагани " от Тръмп или предизборната му акция, удостовери Бар.

Той се ангажира да обезпечи допустимо най-голямата степен на бистрота . По думите му тази заран в 11,00 часа (местно време) той ще съобщи на Конгреса копия на отчета. Докладът на Мълър ще бъде оповестен на уеб страницата на департамента, " откакто бъде показан на Конгреса ".

Бар означи, че първата част от отчета е обвързвана с тематиката за сговор сред Русия и Тръмп . Той повтори изказванията си от обобщението от четири страници, което изпрати на Конгреса.
 Представят отчета на Мълър за съветската спекулация
Представят отчета на Мълър за съветската спекулация

От пресофиса на основния прокурор Уилям Бар поеха ангажимент документът да бъде оповестен

Бар разиска съветските старания за оказване на въздействие на изборите през 2016 година

Не е открито, че членове от акцията на Тръмп са заговорничили или са координирали дейности с съветското държавно управление, разгласи основният прокурор и повтори, че " няма сговор " сред акцията на Тръмп и Русия.

Министърът на правораздаването продължи, че специфичният прокурор " не е открил човек, обвързван с акцията на Тръмп, нелегално да е взел участие в разпространението " на хакерски материали.

" След близо двугодишно следствие специфичният прокурор удостовери, че съветското държавно управление е спонсорирало старания " за оказване на въздействие на президентските избори през 2016 година

" Не е открито, че акцията на Тръмп или други американци са взели участие в тези старания ", добави той.

Очаквайте детайлности!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР