Няма съвършени връзки и точно в това се крие красотата

Няма съвършени връзки и точно в това се крие красотата ...

Истинска история: Обичам го, но сексът е ужасен!.


Няма съвършени връзки и точно в това се крие красотата на отношенията между мъжа и жената. В началото винаги всичко ни се струва идеално, но с времето разбираме, че човекът до нас има своите недостатъци, а също и че имате разногласия по някои въпроси. Ето защо е хубаво да изясняваме различията навреме и да не се страхуваме от откровените разговори.

Разбира се, една от най-важните теми във връзката е сексът - ако той куца, отношенията ни едва ли ще се развият добре, пише woman.bg. Но какво точно трябва да направим и как да подскажем на половинката си, че нещо не е наред? Нека видим от следващата история на млада жена, която обича мъжа до себе си, но има нужда от мнението на специалист как да постъпи, тъй като сексът не е задоволителен за нея.

„С приятеля ми сме заедно от 4 месеца и за момента връзката ни е чудесна. Мисля, че пред нас се открива обещаващо бъдеще, но има един проблем. Сексът не ми харесва, а и двамата имаме огромно желание да бъдем интимни. По-конкретно: той не желае да прекара повече време в любовна игра и предразполагане. Аз от своя страна невинаги съм достатъчно възбудена за същинската част и често усещам много неприятен дискомфорт по време на секс. Истината е, че не знам той какво мисли по този въпрос, защото не знам как да му кажа. Никога не сме дискутирали сексуалните си отношения. Дори идеята да започна този разговор ме напряга, дори ме плаши. Не искам той да мисли, че не е добър в леглото и се притеснявам да не го обидя. Какво да направя?“, А.

Източник: fakti.bg