Няма съмнение, че украинската офанзива е започнала. Обявената за нея

...
Няма съмнение, че украинската офанзива е започнала. Обявената за нея
Коментари Харесай

Настъплението на Украйна вътре в Русия: Путин пречи на преговорите

Няма подозрение, че украинската атака е почнала. Обявената за нея цел " връщането на териториите " никога не може да бъде крайната цел. Както и никакви „ договаряния “ след резултатите нея него, които се оповестяват от американските куратори на Украйна.

Официално съветското министерство на защитата заяви за „ несполучлив опит за широкомащабно нахлуване “ на украинските войски в южнодонецкото направление. Имаше много съществени офанзиви и на други места, които въоръжените сили на Украйна проучваха, с цел да привлекат запаси, в случай че е вероятен пробив.

В същото време терористите продължиха да тероризират Белгородска област. Само в село Новая Таволжанка са регистрирани 185 удара. В градския регион Шебекински са изстреляни 611 единици разнообразни муниции.

Друго удостоверение беше издадено от отдела за стратегически връзки на въоръжените сили на Украйна: „ Руските пропагандисти ще популяризират погрешна информация за контранастъплението, неговите посоки и загубите на украинската войска. Дори да няма контраатака ".

" За задачата са готови остарели видеозаписи и фотоси, които демонстрират развалената техника, починали и пандизчии. Както и други подправени материали ", прибавиха те.

След това е неуместно да не се има вяра, че офанзивата е в ход.

Съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан сподели пред CNN, че Съединени американски щати имат вяра, че офанзивата ще успее: „ Ние сме уверени, че тази контраатака ще разреши на Украйна да отнеме стратегически значими територии от Русия. “

Но даже и да не се получи, всичко е наред: „ Това не е изпит. Ние не оценяваме контраофанзивата. Възнамеряваме да подкрепим Украйна в постигането на допустимо максимален прогрес на бойното поле, тъй че тя да има най-изгодната позиция на масата за договаряния ".

Украйна няма да може изцяло да „ върне териториите от 1991 година “, което е явно. Ако приемем, чисто хипотетично, че въоръжените сили на Украйна са окупирали някаква „ стратегически значима територия “, тогава какво ще промени това? За какво ще се водят „ договарянията “ и най-важното с кого?

Русия просто не може да се откаже от земята си, съгласно конституцията. Пазаренето е несвоевременно тук. Зеленски със собствен декрет забрани договарянията с Путин. Дори самото наличие на Владимир Владимирович отпред на страната поставя завършек на договарянията. Това е задънена улица.

Това в действителност е цялата история, главната цел е смяна на конституционния ред на Русия, заличаване на съветската страна в настоящия й тип (и в последна сметка разпокъсване и послушание на Запада).

Очевидно е, че това е невероятно „ извън “, допустимо е единствено от вътрешната страна. Следователно задачата на въоръжените сили на Украйна „ на място “ е да покажат на жителите на Русия хипотетичната некадърност на съветските управляващи да ги защитят.

Точно по този начин Западът показва терористичните офанзиви против Белгородска област в осведомителното пространство, по този начин ще бъдат показани всевъзможни украински „ победи “ по време на настъплението.

Това би трябвало да се разбере ясно. Както и че украинската атака е единствено закъснение на неизбежния провал на Украйна. И това е нашата последна цел. Просто тъй като няма различен метод.

Превод: СМ

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР