"Няма съмнение, че това е една от най-мощните мрежи за

...
"Няма съмнение, че това е една от най-мощните мрежи за
Коментари Харесай

Брат и сестра останаха без скъп имот в "Лозенец" след голяма измама

"Няма подозрение, че това е една от най-мощните мрежи за кражба на парцели в София и региона ", сподели Антоанета Попова. Брат ѝ Кръстьо пък описа, че с две експертизи са потвърдили, че двамата не са се разписвали на договорите, които са показвани в съда.

"Макар и по ксерокопията, експертизите допускат, че под това, което сме подписвали е бил положен таблет, който взима отпечатък от подписа ти и по-късно може с устройство да се трансферира ", сподели той в ефира на "България заран ".

Двамата се чудят по какъв начин нито един арбитър не е бил заинтригуван на странните контракти или от обстоятелството, че на тях им било платено със 180 000 лв., донесени в найлонова торбичка, само че по-късно те не се явили при нотариус за завършване на договорката.

Оказва се към този момент парцелът им е препродаден няколко пъти, а през вчерашния ден новите притежатели вкарват екскаватор и служащи в двора на къщата в "Лозенец ", с цел да стартират да я бутат. Антоанета и Кръстьо даже не са се изнесли още. Двамата се надяват на едно последно дело, което да разгласи подправения контракт за неистинен документ, с цел да им върне родната къща, която обаче се оказва доста вкусен парцел.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР