"Няма съмнение, че това е една от най-мощните мрежи за

"Няма съмнение, че това е една от най-мощните мрежи за ...

Брат и сестра останаха без скъп имот в "Лозенец" след голяма измама.

"Няма съмнение, че това е една от най-мощните мрежи за кражба на имоти в София и областта", каза Антоанета Попова. Брат ѝ Кръстьо пък разказа, че с две експертизи са доказали, че двамата не са се разписвали на договорите, които са показвани в съда. 

"Макар и по ксерокопията, експертизите предполагат, че под това, което сме подписвали е бил положен таблет, който взима отпечатък от подписа ти и след това може с устройство да се прехвърля", каза той в ефира на "България сутрин".

Двамата се чудят как нито един съдия не е бил озадачен на странните договори или от факта, че на тях им било платено със 180 000 лева, донесени в найлонова торбичка, но след това те не се явили при нотариус за финализиране на сделката.

Оказва се вече имотът им е препродаден няколко пъти, а вчера новите собственици вкарват багер и работници в двора на къщата в "Лозенец", за да започват да я бутат. Антоанета и Кръстьо дори не са се изнесли още. Двамата се надяват на едно последно дело, което да обяви фалшивия договор за неистински документ, за да им върне родната къща, която обаче се оказва много апетитен имот.

 

Източник: blitz.bg