Няма съмнение, че когато има подобен скандал, който дразни българското

...
Няма съмнение, че когато има подобен скандал, който дразни българското
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Тези скандали вредят на всички, подклаждат недоверието на гражданите в политическата система

" Няма подозрение, че когато има сходен скандал, който нервира българското общество, нанася следи на целия публичен диалог, тъй като разклаща доверието в политическата система. Такива кавги вредят, тъй като основателно подклаждат недоверието на жителите, които остават с усещането, че хората, които избират решавав свои персонални проблеми, а не тези на обществото. Това е вреда за всички. Ако някой си е разрешил да употребява своето политическо определено състояние на национален представеител или представител на група, с цел да се облагодетелства персонално, той би трябвало да понесе наказателната си отговорност, в случай че бъде потвърдена ", съобщи Ангел Джамбазки в студиото на Нова тв.

" Според мен обстановката в този момент ще е комплицирана, за ГЕРБ ще бъде доста мъчно да решат какво да вършат, след оставките в събота. Ще е комплицирано да провеждат сами избори, за тях гласоподават доста хора, те имат учредения за това. Някои не желаят Българска социалистическа партия, други споделят полезностите им. 

Аз мога да приказвам от мое име, мога да ви покажа моето имотно положение, мога да ви покажа Дачията пред вратата. Когато почнеш да демонстрираш имотно положение, нещо може би не е наред.

Това, дали ще бъда лидер на листа ще го изясним в деня на регистрация. Няма никаква причина да не се явим дружно на евроизборите. Има два разновидността, или ще се явим дружно, " Атака " и Вътрешна македонска революционна организация, и ще имаме добър резултат, в противния случай би трябвало да се преброим какъв брой е тежестта на НФСБ, какъв брой е на Вътрешна македонска революционна организация. Избирателите не желаят и не подкпрепят политически партии, които си вършат фирмени сметки ", добави Ангел Джамбазки.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР