Няма съмнение, че имаме сериозни различия по някои въпроси с

...
Няма съмнение, че имаме сериозни различия по някои въпроси с
Коментари Харесай

Денков подал ръка на Румен Радев: Имаме сериозни различия с президента, но те не бива да ни разделят

" Няма подозрение, че имаме съществени разлики по някои въпроси с президента, само че те не би трябвало да ни разделят, когато би трябвало да работим за общите ползи на българските жители и стопанска система ", заяви министър-председателят, който дава отговор на жители по време онлайн лъчение във Facebook.

" Готов съм да работя с всяка една институция, когато става дума за държавата ", съобщи Денков.

Николай Денков наблюдава вчерашният мач, проведен от Стилян Петров - " Мач на Надеждата ".  " Хубав знак. Този знак би трябвало да е образец за политиците и да избираме идеите, които могат да ни обединят ", сподели той.

„ Разговорът през вчерашния ден го приемете като подадена ръка, в това число и от моя страна, тъй като аз доста пъти съм казвал, че институциите би трябвало да работят дружно. Много се надявам от другата страна да са разбрали този жест и тези нападки, които са безусловно неточни към държавното управление, да престанат “, разяснява Денков вчерашния си диалог с президента Румен Радев по време на " Мача на Надеждата ", проведен от някогашния български национал Стилиян Петров.

Вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова и президентът са разговаряли за назначенията на посланиците, в това число и за български дипломат в Украйна, и има прогрес, стана известно от думите на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР