Няма съмнение, че Ед Шийрън е един от най-успешните съвременни

...
Няма съмнение, че Ед Шийрън е един от най-успешните съвременни
Коментари Харесай

Как Ед Шийрън надмина дори себе си

Няма подозрение, че Ед Шийрън е един от най-успешните модерни реализатори. Доказателство за това са освен сполучливите му албуми и турнета, само че и все по-големият брой на почитателите по света, които лека-полека се " влюбват " в гения на британеца.

Благодарение на най-новия си албум No.6 Collaboration Project, който излезе предишния петък, 12 юли, Ед Шийрън е съумял да притегли 69 милиона фенове този месец в Spotify.

С това си достижение 28-годишният реализатор усъвършенства върха за най-вече слушатели, станали част от стрийминг платформата за един месец. Ед Шийрън съумя да надмине даже Дрейк , който с албума си Scorpion предходната година притегли 59 милиона слушатели за един месец.



Още по-забележителното е, че Ед Шийрън от време на време даже съумява да надмине себе си. Но когато си доста музикален и ужасно надарен, явно по този начин се получава. С предходния си албум Divide , пуснат през 2017 година, музикантът сложи връх с 56 милиона стриймвания в деня на излизането си . Тогава " Shape of You " събра 10 милиона слушания единствено за ден.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР