Няма съмнение, че Джулката ще бъде майка на годината, но

...
Няма съмнение, че Джулката ще бъде майка на годината, но
Коментари Харесай

На масата, под масата, в джакузито... Това са най-секси снимките на Джулиана Гани в Instagram

Няма подозрение, че Джулката ще бъде майка на годината, само че тя е доста повече от това! Джулиана Гани е на първо място модел, а в предишното си и " Мис Силикон ", което значи единствено едно - за нея няма пози табу. Разбира се, че приказваме за фотоси и през днешния ден ще ви покажем едни от най-провокативните фрагменти на Джулката в профила ѝ:

Джулката и сладоледа

Фотото е от предишното лято, а ние към момента си мислехме, че моделката и Илиян са съвършеното семейство, което знае по какъв начин да поддържа огъня на любовта. Илиян прикрива по гръмък метод тялото на Джулката, няма по какъв начин да не признаем. Но макар артистичната фотография се откриха и критици: " Миришеш на риба към този момент, облечи се ", пишат ѝ под фотографията.

Джулката и задната

Разбира се, че става въпрос за секс поза, само че тази фотография нагоре какво друго ви подухва? Бъдете откровени! Под фотографията моделката написа, че обичала да мързелува, което не дава обещание нищо положително в спалнята.

Виж още: Гери Стаменова върви въоръжена по улиците на София и още неща, без които не излиза от вкъщи 

Джулката и хигиената

Така де, кой се къпе облечен? Какво чакаме от фотография на Джулката във вана? NEXT!

Джулката и тази фотография

Не е доста по-различна от тази през две фотоси нагоре, само че взехме решение да я включим, тъй като очевидно Гани доста харесва този кадър. Последно го е разгласила на 17 март, а преди този момент фотографията прави своя дебют на 17 февруари 2021 година Джулке, следващата година отново!

Виж още: От пътешестване на пътешестване: Нора Недкова отпраши за Германия 

Джулката и масата

По някаква причина Майката на годината обича да се снима на маса, само че не като някоя компания в малко провинциално градче, а по метода нагоре. Да се надяваме, че въпреки всичко се е качила с долни дрехи на масата.

Изображение: https://www.instagram.com/djuliana_gani/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР