Няма съмнение, че четвъртия сезон на Stranger Things изненада приятно

...
Няма съмнение, че четвъртия сезон на Stranger Things изненада приятно
Коментари Харесай

Страхотен, но далеч не перфектен: Какво не беше наред в Stranger Things 4? (СПОЙЛЕРИ)

Няма подозрение, че четвъртия сезон на Stranger Things изненада прелестно и най-големите песимисти. След относително слабия трети сезон упованията бяха за още по-лош нов, само че нищо сходно - чувството беше по този начин вълнуващо като в първия!

Въпреки това обаче и четвъртия сезон не беше съвършен, а в интернет не пестят рецензиите си. Какво толкоз не им хареса на хората в новия Stranger THings? В Reddit дискутират:

" Първата част на четвърти сезон беше страхотна - нямаше клишета, историята вървеше ужасно, имаше и даже хорър атмосфера. Втората част обаче беше разочароваща след всичко това. Беше предстоящо и клиширано всичко. Нов воин умира просто по този начин, Илевън възкресява хора, Векна убива Макс супер доста време, с цел да могат да я спасят ".

Виж още: Най-лошите коси в родния шоубизнес: Кой е със сламена коса, коя е селска пръчка и кой въпреки всичко става 

" Сезон 4 беше прекомерно дълъг - имаше неща, които просто нямаха място в сериала и без тях можеше историята да се случи по безусловно същия метод. Такива бяха историите от Калифорния, когато унижаваха Илевън, както и линията в Съюз на съветските социалистически републики ".

" Въпреки че сезон 4 съгласно мен е най-хубавият до момента, имаше някои ненужни неща. Като учебния тормоз. Толкова клиширан, толкоз изхабен. Едни и същи видове хора играят тези функции по един и същи метод ".

" Не ми харесва, че групата беше разграничена на 4 места - Хокинс, Калифорния, Русия и обекта с Нина. Всички бяха разграничени от самото начало. В Калифорния беше най-скучно, а благият Уил не направи нищо през целия сезон ".

Виж още: ТЕСТ: Колко добре познавате българските празници и традиции? 

" Целият любовен триъгълник сред Нанси, Стийв и Джонатан е не просто отегчителен, само че и скучен. Защо въобще би трябвало да има такава двойка? Образът на Нанси е задоволително ослепителен ".

" Как въобще всички събития от сезон 4 се случиха по време на пролетната почивка??? "

Изображение: https://www.instagram.com/strangerthingstv/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР