Няма риск от разпадане на коалиция Обединени патриоти Няма риск

...
Няма риск от разпадане на коалиция Обединени патриоти Няма риск
Коментари Харесай

Няма риск от разпадане на коалиция Обединени патриоти

Няма риск от раздробяване на коалиция Обединени патриоти Няма риск от раздробяване на коалиция " Обединени патриоти " . Това разяснява в коридорите на Народното събрание водачът на Вътрешна македонска революционна организация и министър на защитата Красимир Каракачанов.
 
Колегата му и водач на " Атака " Волен Сидеров пък още веднъж мощно разкритикува вицепремира и водач на НФСБ Валери Симеонов за грубите думи към съветския патриарх Кирил. До този миг Симеонов не е се е извинил на главата на съветската православна черква, както изиска Сидеров.
 

" Дали ще се извини или не това е негово персонално решение. Аз не считам, че с сходни думи и прилагателни би трябвало да определяш главата на една православна черква , била тя и Руската, без значение какви политически убеждения имаш ", съобщи Каракачанов.
 
На въпрос може ли обединението без Валери Симеонов , той отговори: " Не считам, че подобен въпрос седи на дневен ред. Смятам, че времето лекува всичко и в един естествен човешки разговор без непотребни страсти, които се натрупаха около този случай, нещата ще бъдат решени ".
 

 БГНЕС, списък

В коридорите на Народното събрание ръководителят на ПГ на " Обединени патриоти " и водач на " Атака " Волен Сидеров също разяснява тематиката. Относно отхвърли на Валери Симеонов да се извини, Сидеров сподели: " Негов грях си остава ". " Става дума за правила за отбрана на православието. Ще забележим, ще беседваме, може пък да промени мнението си ", добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР