Няма риск от ампутация на крака на един от пострадалите

...
Няма риск от ампутация на крака на един от пострадалите
Коментари Харесай

Няма риск от ампутация на крака за един от пострадалите в римското метро

Няма риск от ампутация на крайници на един от потърпевшите последователи на ЦСКА Москва при случая с разваления ескалатор в Рим. 19 души, 15 руснаци и 4 украинци, отиващи на мача Рома - ЦСКА Москва (3:0), пострадаха, откакто ескалатор на метростанция " Република " стартира да се движи по-бързо и провокира скупчване на хора.

Първоначално се появи информация, че един от потърпевшите е изгубил единия си крайник, само че това бе опровергано от съветското посолство в Рим пред ТАСС.

Video shows escalator in Rome metro station breaking, speeding people down incline and piling them onto each other, injuring 20 people. pic.twitter.com/lhoNstj2Cv
— NBC News (@NBCNews) 24 октомври 2018 година " Състоянието на множеството от потърпевшите съветски жители е положително. Трима от тях са с по-тежки пострадвания и са настанени в болница Умберто I. И тримата, двама мъже и една жена, са с контузии в краката. Мъжете са претърпели интервенции, а на дамата е комплициран гипс. Няма риск от ампутация за един от потърпевшите, каквато информация се появи по-рано ", обявиха от посолството на Русия в Италия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР