Няма решение за изпращане на български военнослужещи на територията на

...
Няма решение за изпращане на български военнослужещи на територията на
Коментари Харесай

Димитър Стоянов: Няма решение за изпращане на наши военнослужещи на територията на Украйна

Няма решение за изпращане на български военнослужещи на територията на Украйна. Страната ни няма и по какъв начин да даде 155-милиметрови снаряди, тъй като няма такива. Това съобщи пред Нова тв военният министър Димитър Стоянов.

„ Една неистина повторена 100 пъти няма да стане истина. Изборите на 2 април ще минат и ние ще се събудим още веднъж с лъжата, която беше тиражирана през тази акция ”, безапелационен е Стоянов.

„ Мога да ви покажа решение на Министерски съвет 128 от 16 февруари. С него се взема решение за изпращане на един офицер в Брюксел, щабен офицер в Полша и екип за образование в Полша. Никъде няма решение за изпращане на военнослужещи в Украйна. Решението на Народно събрание е за изпращане на наши военнослужещи на територията на страна членка на Европейски Съюз. Украйна не е такава ”, продължи военният министър.

Той още веднъж акцентира, че не може да има сходно секретно решение.

 „ Трябва да има решение на Народно събрание. Няма и напън за такова решение. Това е за вътрешнополитическа приложимост ”, съобщи Стоянов.

„ Някой си мислят, че боравейки със страха на хората, ще реализиран огромен резултат на изборите. Не няма да го реализиран ”, сподели Димитър Стоянов.

Той прикани за спокойна конюнктура, да се приказват истините и по този начин да се притеглят гласоподаватели.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР