Няма реални заплахи нито за образователната система, нито за изборите.

...
Няма реални заплахи нито за образователната система, нито за изборите.
Коментари Харесай

Няма реални бомбени заплахи и изборите в неделя ще са спокойни, увери президентът

Няма действителни закани нито за просветителната система, нито за изборите. Така президентът Румен Радев разяснява пред публицисти стотиците имейли за сложени взривни устройства в разнообразни учебни заведения в страната. „ Това са хибридни офанзиви без действителна опасност “, добави президентът пред публицисти.

По думите му, до момента в който не бъде открит източникът  тези закани, няма по какъв начин да се каже с решителност от кое място идват и кой ги прави.

„ Такива серии от бомбени закани текат освен в България, само че и в цяла Европа и Съединени американски щати. Органите на реда, дружно с партньорските служби, вършат всичко допустимо да открият източниците на тези закани и да ги обезвреждат “, добави президентът, представен от Българска телеграфна агенция.

Радев изрази вяра, че орг аните на реда ще вземат всички ограничения да има успокоение за изборния развой в недел я. Гласуването у нас се случва най-вече в учебните здания.

През последните три дни десетки учебни заведения в страната получиха закани за сложено взривно устройство на тяхна територия. В доста от образователните заведения, учащите бяха евакуирани, до момента в който трае полицейската инспекция. До момента в нито едно от образователните заведения не е открита бомба. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР