Няма противоречие в нещата, които съм казал. И 50 000

...
Няма противоречие в нещата, които съм казал. И 50 000
Коментари Харесай

Мангъров в скандално-откровено интервю: Няма противоречие в нещата, които съм казал

Няма несъгласие в нещата, които съм споделил. И 50 000 души да настояват, че едно нещо не е нелепост, то си остава нелепост, в случай че е нелепост. Това съобщи доцент Атанас Мангъров, който е безапелационен, че значима част от нещата за COVID-19, които се приказват, са погрешни.
Мангъров приказва на bTV, като форматът беше неповторим – с припомняне на негови реплики през последните няколко месеца, които си опонират. В самото показване обаче имаше и внушения – да вземем за пример за репликата, че младите би трябвало да се сблъскат с COVID-19, тъй като ще го изкарат леко и контрапунктът, че 19-годишният умря от заболяването. Според на ръководителя на МБАЛ " Д-р Стефан Черкезов " доктор Стефан Филев за формалната аутопсия, Христо е имал затлъстяване, което се сочи за главен рисков фактор, а настрана при този случай, че лекуването не е извършено вярно и продължава да търси правдивост от българското правораздаване.
 Мангъров: Държавата изгони експертите на открито, а в този момент се чуди за какво няма доктори Мангъров: Държавата изгони експертите на открито, а в този момент се чуди за какво няма доктори
Пореден изострен коментар направи инфекционистът доцент Атанас Мангъров във връзка носенето на маски пред „ 7/8 ТВ ". По думите на доце...
Сега Мангъров отвърна на обвиняване на ръководителя на Българския лекарски съюз (БЛС) доктор Иван Маджаров, че Мангъров носи персонална отговорност за объркването на огромна част от българското общество по отношение на COVID-19. Доцентът отговори задочно, че не е вярно всички инфектирани да влизат в болница наред. И попита кой ще пристигна да ви прегледа, в случай че сте си у дома – нали щял да стане контактен и " да излезе от играта ”. Мангъров не отговори на пряк въпрос дали е ходил на домашни визити при заболели от ковид.
" Основното защитно средство е, че си мия ръцете. Понякога нося маска – когато има потребност да нося. Когато съм в болничното заведение и проверявам, от време на време нося маска ", сподели Мангъров. И изясни, че е прегледал над 50 души с COVID-19, а забележителна част от тях се оказали позитивни на COVID-19 чак откакто ги прегледал. Той уверено сподели и, че не е пренесъл вируса по-късно на други пациенти, които е прегледал, въпреки да съобщи, че е преглеждал хора без маска и те може да са били носители на маска. Много мъчно може да съм пренесъл вирус, добави той. И даде образец – в случай че пациент е задоволително нерешителен и рационален, ще желае от преглеждащия го доктор да му покаже негативен тест за ковид. Така системата ще рухне, посочи Мангъров.
Рецептата на Мангъров, в случай че си инфектиран и си у дома т.е. нямаш съществени признаци - пиеш чайчета и супички, пиеш и аспирин. 90% от хората в лечебните заведения могат да се лекуват у дома, в случай че има кой да ги лекува, настоя той.
Ако можехме да тестваме всички 7 000 000 души в България, щяхме да намираме по 70 000 - 80 000 души дневно, сподели Мангъров.
 Проф. Коста Костов: Премиерът е болен, а не просто възпален, само че има лека форма на COVID-19 Проф. Коста Костов: Премиерът е болен, а не просто възпален, само че има лека форма на COVID-19
От това което слушам, считам, че министър председателят е болен, а не просто възпален. Той обаче има лека форма на COVID-19. Това изясни пулмологът...
Доцентът уточни, че се тествал 7 дни след срещата си с водещия на Българска национална телевизия, който се оказа с позитивен PCR тест. Мангъров се тествал с антигенен тест. А през времето, през което е трябвало да бъде под карантина според сегашните правила, доцентът е преглеждал пациенти.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР