Няма промяна в позицията на ПГ ГЕРБ-СДС. Утре народите представители

...
Няма промяна в позицията на ПГ ГЕРБ-СДС. Утре народите представители
Коментари Харесай

ГЕРБ ще влязат в зала и ще гласуват против проектокабинета на ИТН

Няма смяна в позицията на ПГ ГЕРБ-СДС. Утре народите представители ще влязат в зала и ще гласоподават срещу проектокабинета на " ИТН ".

Преди седмица водачът на ГЕРБ Бойко Борисов дефинира политическата обстановка като " цялостен безпорядък " и съобщи, че депутатите от ГЕРБ-СДС ще гласоподават срещу проектокабинета на Има Такъв Народ.

" Партия ГЕРБ и Съюз на демократичните сили би трябвало да стоят оптимално отдалечени от тези отровни партии на омразата, които не зачитат волята на народа, не се отнасят почтително към избора на хората, ние разпореждаме, това е решението на нашите депутати, да влязат в залата, да си гласоподават срещу държавното управление, тъй като всяко друга наша формула на доброжелателност или на отговорност даже би означавала да ни привързват с някакви кукловоди, сценаристи или каквото и да било там друго, ние това не го желаем, не го желаеме, не сме от тях ", добави Бойко Борисов.

По-късно през днешния ден следва Българска социалистическа партия да оповестят формалната си позиция за поддръжка на проектокабинета на Има Такъв Народ.

От " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " към този момент обявиха, че няма да поддържат оферти състав на Министерски съвет.

Засега от Движение за права и свободи няма да споделят каква ще е позицията им на следващия ден.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР