Няма проблеми да се отиде на избори, но дали това

...
Няма проблеми да се отиде на избори, но дали това
Коментари Харесай

Бабикян: Няма проблем с нови избори, но дали ще променят нещо

Няма проблеми да се отиде на избори, само че дали това ще промени нещо. Това съобщи Арман Бабикян от ИБГНИ пред Нова тв.

" Има партии, които са от дълго време по властта, и са се обогатили много. Те могат да вършат 10 пъти избори. Други като нас, вървят с джобните си пари, които свършиха. И в случай че някой желае да ни отслаби, употребява изборите като средство за напън ", добави той.

" Хванем ли нещо, ще бъде извадено на показ. Мая Манолова и Татяна Дончева имат друг метод на изказ. Единият вероятен мотив да не подкрепим кабинета са хората в него. Второто е ясно съглашение - с ясни червени линии - ГЕРБ и Движение за права и свободи и целите в ръководството ", добави той.

" Когато се прави една крачка напред и две обратно, се желае документално съглашение. Преди 2 седмици нямаше да желая. Но се почна - няма да ви кажем, ние ще го създадем. Аз желая да почна с бистрота. Нито желая да се окаля някой ", сподели още той на въпроса дали е стартирано с неистина със промяната на името на претендента в последния миг.

" Знам, че са канили Асен Василев няколко пъти. След това се отдръпнали от него, тъй като разбрали нещо за него. Така може да стане с всеки. Вторият парадокс - Николай Василев. Политиката му разбрахме, когато бе деноминиран. Това обикновено ли е? ", сподели още той.

" Натискът не е добър метод за водене на диалог. Надявам се, че е въпрос на неумелост и причините са по-скоро в областта на грешките в сравнение с зла предумисъл ", добави той.

" Ще разчитаме на това дали тези хора са честни ", сподели още той.

Бабикян съобщи още, че няма заплаха да останат в съпротива, само че назова " самообслужване " държанието на Има Такъв Народ.

Ръководството на Парламентарната група на Политическа партия " ИТН " ще запознае групите на " Изправи се БГ! Ние идваме ", " Демократична България " и " Българска социалистическа партия за България " със структурата и състава на проектокабинета, който оферират.

Първата от идните срещи за през днешния ден е с представителите на " Изправи се БГ! Ние идваме! ". Тя ще стартира от 14.00 часа в зала " Изток " на Народното събрание. От 15.30 часа е срещата с " Демократична България ". Парламентарната група на коалиция " Българска социалистическа партия за България " ще се срещне с " ИТН " и претендента им за министър-председател в 17.00 часа в зала " Изток " в Народното събрание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР