Няма придвижване на маси към българската граница, както от турска,

...
Няма придвижване на маси към българската граница, както от турска,
Коментари Харесай

Каракачанов: Няма придвижване на маси към българската граница

Няма напредване на маси към българската граница, както от турска, по този начин и от гръцка територия. Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов на въпрос на публицисти в Долна Митрополия след церемонията по въвеждане на новия тренажор за " Пилатус " в образователната военновъздушна база, заяви Българска телеграфна агенция.

Следим територията към нашата граница - в Турция, в Гърция, сподели вицепремиерът. " Ако има смяна в обстановката, ми се рапортува - все още няма такава, няма придвижване на незаконни маси, въпреки че обстановката може да се промени във всеки един миг, защото бойните дейности не престават - жертви, огромни маси от хора потеглят да се избавят в една или друга посока. Ние би трябвало да сме готови за всеки ексклузивен случай. Към момента всичко е умерено. Няма напредване на маси към българската граница, както от турска, по този начин и от гръцка територия ", означи Каракачанов.

По думите му се поддържа " доста добър информативен продан и с турските и с гръцките сътрудници с концепцията да не бъдем сюрпризирани ". " Имаме проект за разнообразни степени на подготвеност при разнообразни обстановки. Те бяха отработени взаимно с Гранична полиция. Имаме подготвеност. Доизградени са всички уреди по българо-турската граница - в това число датчици, видеонаблюдение ", уточни още министърът на защитата. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР