Няма причина да чакате, докато не седнете на празнична вечеря

...
Няма причина да чакате, докато не седнете на празнична вечеря
Коментари Харесай

Най-добрите ранни оферти за iPad за Черен петък 2023 г., които можете да пазарувате сега

Няма причина да чакате, до момента в който не седнете на празнична вечеря със фамилията си, с цел да пазарувате най-хубавите предложения за iPad за Черен петък. Тази година можете да спечелите някои съществени предложения за iPad за Черния петък седмици преди най-големия ден за извършване на покупки в годината.

Една от обичаните ни предложения, на която можете да се насладите сега, е iPad от 9-то потомство за 24% в Amazon. Той е понижен от $329 на единствено $249, което е икономисване от $80.

$249 в Amazon

Наред със общоприетия iPad, открихме доста наложителни предложения за iPad за извършване на покупки в цялата линия, от солидния iPad Pro до съвсем джобния iPad Air. Независимо дали имате лист с дарове, цялостен с хора, които да купите за този празничен сезон, или просто желаете собствен нов iPad, в този момент е най-хубавото време да разгледате страхотни покупко-продажби и да ги вземете. По-долу сме събрали някои от обичаните ни оферти за iPad за Черен петък.

Apple iPad Pro (6-то поколение): $990 (10% отстъпка)

Шестото потомство iPad Pro е най-хубавият таблет на Apple до момента, разполагащ с 12,9-инчов мултитъч екран с 2732 x 2048 пиксела Liquid Retina XDR екран. Той е оборудван с усъвършенствана конфигурация на камерата и единствен USB Type-C Thunderbolt порт. За тези, които търсят сходно на преносим компютър преживяване, той е изцяло съчетаем с Apple Magic Keyboard и стилуса Apple Pencil.

Огромният 12,9-инчов размер на екрана отличава този iPad от своите прародители, като предлага на потребителите повече пространство за наслаждавайте се на тяхното наличие. Добавеният размер на екрана е изключително потребен при потребление на функционалността за разграничен екран, която разрешава работата на две приложения едно до друго.

iPad Pro нормално е $1099, само че можете да го получите за $989, или $109 отстъпка сега в Amazon. Тази версия идва със 128 GB памет, само че можете също да получите iPad Pro с 12,9-инчов екран дружно с 256 GB, 512 GB, 1 TB или 2 TB памет, макар че не всички те са в продажба сега.

Защо харесваме петото потомство Apple iPad Pro:

12,9-инчовият екран Liquid Retina XDR е най-големият, който можете да получите с iPad. iPad Pro има повече от задоволително мощ, с цел да се оправи с всичко би трябвало да се захванете с него. Въпреки че има огромен екран, той е превъзходен за извършване на работа в придвижване и може да бъде портативна работна станция, в случай че решите. $989 в Amazon

Apple iPad (9-то поколение): $249 (24% отстъпка)

Въпреки че това не е най-новият и страховит iPad, който можете да закупите сега, този модел си коства подплатата - цена 300$. Получавате доста за парите, изключително при $249.

С 10,2-инчов екран Liquid Retina, този вид на iPad употребява технологията True Tone на Apple за превъзходна образна точност. Той работи със силата на процесора Apple A13 Bionic, осигурявайки гладка работа. Купувачите имат опция да избират сред модел единствено с Wi-Fi или Wi-Fi + GPS вид, като и двата поддържат разширения Wi-Fi 6E стандарт. Потребителите могат да чакат постоянен живот на батерията, предлагащ до 10 часа с едно зареждане.

Този iPad е отличен избор за тези, които обмислят постоянна приложимост на устройството, изключително подобаващ за студенти, които се нуждаят от надеждно цифрово работно пространство за поредна онлайн работа. За да се усили оптимално функционалността, той може да бъде сдвоен с опционалната Magic Keyboard и стилуса Apple Pencil от първо потомство, които се оферират като обособени покупки.

Тази най-нова версия на iPad се предлага в четири цвята на корпуса -- жълт, розов, синьо и сребристо. Редовно е на цена от $449, само че сега се продава за $399 в Amazon (за 64GB версия).

Защо харесваме деветото потомство Apple iPad:

Той употребява чипа A13 Bionic за увеличение на мощността, което може да ви помогне при многозадачност. Целодневният му живот на батерията прави този Apple iPad превъзходен вид за дълги дни на работа или в учебно заведение. Неговият 10,9-инчов екран Liquid Retina прави поточно видео наличие, като телевизионни излъчвания или филми, наподобява необикновено. $249 в Amazon

Apple iPad Air: $500 (21% отстъпка)

Представен през 2022 година, тази версия на iPad Air има 10,9-инчов Liquid Retina екран и е по-тънък и по-лек спрямо другите модели iPad Pro. 5-то потомство iPad Air предлага продуктивност до 60% по-бърза от предходния модел, с помощта на чипа M1 с турбо зареждане на Apple.

Устройството разполага с 12MP широкоъгълна задна камера, която може да снима 4K видео. Той също по този начин предлага TouchID за по-лесно отключване. Ако вие или членовете на вашето семейство не се нуждаете от iPad с най-бързата налична продуктивност, само че въпреки всичко желаете съгласуемост с най-новата операционна система за iPad и всички най-нови приложения за iPad, това несъмнено ще желаете да изберете. Предлага се в пет цвята.

Таблетът нормално се продава за $599, само че сега е понижен до $559 в Amazon, с ваучър на страницата за $59 отстъпка. Не забравяйте да го изрежете, преди да купите подобен. Това прави този iPad Air единствено $500, което е 21% отстъпка. Имайте поради, че тази договорка е за Wi-Fi версията с 64 GB памет.

Защо харесваме Apple iPad Air от пето потомство:

Той е лек и портативен и се усеща добре в ръцете. Предлага дълъг живот на батерията от 10 часа. Неговият процесор M1 е задоволително мощен, с цел да се оправи с потребностите на съвсем всеки таблет, без значение дали става дума за гледане на медии или друго. $500 в Amazon

Apple iPad Mini (6-то поколение): $400 (20% отстъпка)

iPad Mini 6 е грациозен таблет с дребна форма с 8,3-инчов екран Liquid Retina.

Публикуван за първи път през 2021 година, този модел iPad работи с чип A15 Bionic за по-бърза обработка. Предлага се с 12 MP широкоъгълна камера откъм гърба и 12 MP ултраширокоъгълна камера начело, оборудвана с пейзажни стерео високоговорители. Можете да избирате и от четири разнообразни цвята.

Въпреки че Apple iPad Mini няма поддръжка за патентованата външна Magic Keyboard, той е съчетаем с набор от външни клавиатури с Bluetooth, тъй че можете да вършите работа в придвижване, да пишете на другари и семейство, или правете повече, без да разчитате на екранна клавиатура.

В момента Apple iPad Mini се продава за $400 в Amazon. Това е 20% отстъпка и икономисва $99 от естествената му цена. Ако сте търсили по-малък форм-фактор с сходна вътрешна мощ като другите модели iPad, това е най-хубавият ви залог. Това е една договорка за iPad за Черен петък, която евентуално ще премине бързо.

Защо харесваме шестото потомство Apple iPad Mini:

Малкият му размер го прави съвършен за по-млади консуматори и възрастни с по-малки ръце. Чипът Apple A15 Bionic и 8,3-инчовият екран Liquid Retina го вършат мощен макар по-малката му рамка. Можете да избирате от многообразие от разнообразни цветове. $400 в Amazon

Свързано наличие от CBS Essentials

Най-добрите предложения на Wayfair преди Черен петък, които можете да получите в този момент за уреди, мебели и други Предложенията на Walmart преди Черен петък 2023 година стартират идната седмица. Спестете 50% от абонамент за Walmart+ и пазарувайте от ранните разпродажби Ранни предложения за уреди в Черен петък, в това число $1600 отстъпка за най-високо оценени хладилници, перални уреди и други. Този бестселър iRobot Roomba е с големи 48% отстъпка в Amazon сега
Изключително горещо рано черно Сделка за кафемашина Keurig за петък 2023 година: Keurig K-Express е единствено $60 в Amazon

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР