Няма причина България да не подпише декларацията за влизане на

...
Няма причина България да не подпише декларацията за влизане на
Коментари Харесай

Лорер: ПП се превърна от протестна вълна в истински отговорен политически фактор

Няма причина България да не подпише декларацията за влизане на Украйна в НАТО, добави той

„ Няма причина България да не подпише декларацията за влизане на Украйна в НАТО. Там не се споделя по кое време това ще се случи.

„ Президентството би трябвало да сплотява българския народ. Президентството и служебните държавни управления се политизират, тъй като се пробват да основават и управляват държавни политики. Пример за това е търсенето на нови изтребители тъкмо в този миг “, посочи той.
„ Ако има предложение за изпращане на военна техника за Украйна, ние ще го подкрепим “, разгласи Лорер.

Действията на служебния кабинет са притеснителни. Те наподобяват като на кабинет, който се кани да ръководи дълго. Сменят се фрагменти в Национална агенция за приходите, в Митниците. Възможно е промяна в Банката за развиване и Фонда на фондовете. Защо беше борбата за „ Газпром “, като се оказа, че газ има “, разяснява някогашният министър на нововъведенията.
Възможна ли е коалиция?
„ На този стадий ние считаме, че цялата отговорност държавно управление да падне е на „ ИТН “, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Сега ГЕРБ и Движение за права и свободи са в Народното събрание – тяхна е отговорността, откакто гласоподавателят им е дал първото място на изборите, да сформират работещо болшинство “,коментира Лорер.

„ За нас е значимо идващото държавно управление да има няколко съществени цели – евроатлантизъм и битката с корупцията “, добави той.
„ Ние нямаме искания към имена и можем да сме гъвкави, с цел да сработи една настройка. Политическа партия се трансформира от протестна вълна в политически фактор “, добави Лорер.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР