Няма праг пред мен. Мога да се развия още и

...
Няма праг пред мен. Мога да се развия още и
Коментари Харесай

Кубрат Пулев: Няма праг пред мен!

Няма предел пред мен. Мога да се развия още и да надградя по отношение на постигнатото. Това съобщи българският боксьор Кубрат Пулев в изявление за профилирания уебсайт. Кобрата, който във вторник навърши 40 години, уточни, че е удовлетворен от постигнатото в кариерата си, само че няма да стопира и ще продължи да се развива, тъй като " има голям капацитет ".

Ето какво показа той пред изданието точно на празника си.

Кубрат, цветущ рожден ден! Казват, че 40 години не се честват, само че все пак – по какъв начин си в този празничен за теб ден?

Снимка: instagram.com/ohsnapianduncan/

– Супер. Чувствам се чудесно. Единствено не ми харесва цифрата по какъв начин седи, само че няма по какъв начин. Да, за мен тя си е единствено една цифра, само че все пак си давам сметка, че към този момент е друга.

Ако би трябвало да направиш равносметка, удовлетворен ли си от постигнатото?

– Да, като цяло съм удовлетворен. Имаше някои неща, които можеха и по-добре да се развият, само че несъмнено съм удовлетворен. Предполагам, че още занапред има хубави неща, които предстоят да ми се случат.

Ако върнеш времето, да речем 20 години обратно, вярвал ли си, че можеш да стигнеш дотук?

– Не, изрично. Не съм и предполагал. Тогава бяха други времена, по различен метод разсъждавах и човек не се замисля за тези неща. Със сигурност съм удовлетворен и няма да спра дотук. Ще продължа да се развъртвам, в това съм уверен.

Снимка: Lap.bg

Има ли още накъде?

– Разбира се, има още доста накъде. Кубрат Пулев има голям капацитет. Няма предел пред мен. Мога да се развия още и да надградя, по отношение на постигнатото.

На какво отдаваш тези два мача за международна купа, до които доближи? Нещо, което нито един различен български боксьор не бе правил преди теб. На дебелоглав, гений, работа…

– На композиция от доста детайли. Талант, неизменност, религия, освен това в същинския смисъл на думата, не става въпрос за клишета. Много религия, гений, труд и неизменност, ограничения. Нещата се свързани. Отдал съм доста време, с цел да стигна дотук. И това е най-ценното – времето и любовта, с която съм правил всичко това.

Снимка: instagram.com/ohsnapianduncan/

Чувстваш ли се до известна степен и късметлия, тъй като имаме и други боксьори, които са надарени и работливи, само че не са достигнали до там, където ти съумя?

– Най-вероятно има висша мощ, която подрежда нещата. Смятам, че този шанс си го дърпаме ние. Когато човек има предпочитание и самичък си помогне, с цел да си подреди по този начин вибрациите, че да му се получат нещата, ние на това му споделяме шанс. Сигурно доста от нас не си дават сметка, само че това е тъкмо по този начин. Ключът е любовта към нещата, във всичко, което човек дава и се влага.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР