Няма потвърждение за трета жертва след новия оглед край Негован,

...
Няма потвърждение за трета жертва след новия оглед край Негован,
Коментари Харесай

Прокуратура: Няма потвърждение за трета жертва край Негован

Няма удостоверение за трета жертва след новия оглед край Негован, който беше изработен тази заран, заяви за bTV представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова. Тя добави, че криминалисти не престават да изследват региона, тъй като периметърът е огромен.

Тя добави, че служители на Министерство на вътрешните работи са намерили портмоне, в което е имало ключ за автомобил и монети.

„ Със сигурност е открит полът единствено на една от жертвите – на жена. За другото не можем да кажем, лекарите към момента не са дали отговор на този въпрос. Възможно е да е и на жена, допустимо е да е и на мъж. Много се надяваме оптимално бързо да се откри самоличността на жертвите ”, уточни Арнаудова.

Говорителят на основния прокурор сподели още, че гибелта е породена преди разчленяването – от огнестрелно оръжие. Това е доказано от криминалисти, които са окрили входно-изходни рани по черепите на двете жертви.

Убиецът е познавал добре жертвите, открити край Негован и по тази причина те не са оповестени за търсене. Това е една от версиите, върху които работят от прокуратурата.

„ Разследва се освен дали тези лица са обявявани в предходните месеци за търсене, само че се организират оперативно-издирвателни мероприятия и за това да не са обявявани. Тъй като е изцяло допустима и версията те да са били убити от своя роднина, който несъмнено няма интерес да ги афишира за общодържавно търсене ”, разяснява тя.

Арнаудова уточни, че степента на разложение е много напреднала, тъй че закононарушението е осъществено от дълго време.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР