Няма пострадали при инцидентите, наложили намесата на пожарникаритеЗа времето от

...
Няма пострадали при инцидентите, наложили намесата на пожарникаритеЗа времето от
Коментари Харесай

Русенските пожарникари са се отзовали на 13 сигнала за изминалото денонощие

Няма потърпевши при случаите, наложили намесата на пожарникарите

За времето от 13:59 до 14:35 часа на 22 октомври екип на пожарната е реагирал на сигнал за пожар в блок на улица " Чипровци " в Русе, оповестиха от ОДМВР - Русе. При идване на място се е оказало, че горят боклуци в изба на блока. Произшествието е ликвидирано на повърхност от към 1 кв.м. Като причина пожарникарите показват – късо съединяване.

От 19:38 до 20:20 часа на 22 октомври дежурен екип е реагирал на сигнал за задимяване в санитарно помещение в жилища на жилищен блок на улица " Цар Асен "  в Русе. На адреса е открито задимяване в апартамент на 5 етаж, породено след запалване на печка на третия етаж. Пожарникарите са подхванали ограничения за обезопасяване и проветряване на пространствата. Пострадали хора няма.

Вчера, сред 05:18 и 07:25 часа, чиновници от пожарната са посетили адрес в село Обретеник по сигнал за запалени бали от сено и плява в двор на къща, а тази нощ от 23:44 до 00:20 часа два автомобила са били изпратени в блок на улица  " Тулча " в Русе, по сигнал от жител, че вижда пламнал комин в прилежащ блок, само че при идване там е открито, че произшествието е ликвидирано от живущите на адреса.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР