Няма пострадали при инцидента с кортежа на главния прокурор Иван

...
Няма пострадали при инцидента с кортежа на главния прокурор Иван
Коментари Харесай

Няма пострадали при инцидента с кортежа на главния прокурор Иван Гешев


Няма потърпевши при случая с кортежа на основния прокурор Иван Гешев, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Петър Тодоров пред постройката на ОДМВР-Бургас, представен от Българска телеграфна агенция.
" Подробности по случая ще бъдат дадени от прокуратурата. Днес към 11:45 часа имаше случай с основния прокурор на пътя сред град Самоков и село Ковачевци. При случая няма потърпевши. Нито основният прокурор, нито съпровождащият го екип, както и други жители или участници в придвижването. Към момента по случая са вдигнати всички сили, които са нужни за осъществяване на мероприятията по изясняване на случая ", сподели ком. Тодоров. 
По думите му на мястото на случая има представители както от Главна дирекция " Национална полиция “, представители на жандармерията, по този начин и на ГДБОП.
" Сформиран е щаб, като министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев е в контакт с всички и е осведомен за дейностите, които се подхващат. В щаба са включени всички структури на вътрешното министерство, както и представители на Националната работа за защита и ДАНС. В утрешния ден министър-председателят Гълъб Донев ще организира заседание в Министерски съвет, в което ще вземат участие както министър Демерджиев, по този начин и представители на Министерство на вътрешните работи, ГДБОП, ГДБП, НСО, ДАНС и прокуратурата. Информацията ще бъде систематизирана, надлежно ще се подхващат и дейности. Оттук нататък ще изпълняваме всички разпоредби, които Прокуратурата ще дава ", добави основният секретар на МВР  
 
 
  class= " MsoNoSpacing " >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР