Няма постъпили сигнали за пострадали или засегнати български граждани при

...
Няма постъпили сигнали за пострадали или засегнати български граждани при
Коментари Харесай

Няма пострадали български граждани при пожарите в Калифорния

Няма постъпили сигнали за потърпевши или наранени български жители при горските пожари в щата Калифорния, Съединени американски щати, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.
Към момента най-големите пожари са в окръг Ривърсайд в Южна Калифорния и южно от град Сан Франциско в Северна Калифорния. В окръг Ривърсайд са издадени заповеди за наложителна евакуация на обитаемоте места наоколо до пожарите.
Местните управляващи са подхванали ограничения за попречване на пожарите, както и превантивни дейности против разпространението им.
От Министерство на външните работи предлагат на българските жители, които се намират в засегнатите региони, да извършват всички инструкции за наложителна или целесъобразна евакуация. В разследване на пожарите се чака и утежняване на качеството на въздуха.
Генералното консулство на България в Лос Анджелис следи обстановката и е готово да окаже подпомагане при нужда. Телефонът за връзка с Градска канализация Лос Анджелис е: +1 310 478 6700, дежурен телефон в извънработно време: +1 310 437 3606.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР