Няма постъпила информация за пострадали български граждани при експлозията в

...
Няма постъпила информация за пострадали български граждани при експлозията в
Коментари Харесай

МВнР обяви: Няма пострадали българи в Брюксел

" Няма постъпила информация за потърпевши български жители при детонацията в Брюксел ", оповестяват от Министерството на външните работи (МВнР). От ведомството предлагат на българските жители, пребиваващи в белгийската столица, да заобикалят региона на централната жп гара и да следват прецизно рекомендациите на локалните управляващи, както и да наблюдават информацията в медиите. Българското посолство в Брюксел следи развиването на обстановката и поддържа непрекъснат контакт с локалните управляващи, се споделя още в известието.

Български жители, които желаят да получат настояща информация или да подадат сигнал за техни близки, могат да го създадат на дежурния телефон за незабавни случаи на българското посолство в Белгия: + 32 473 981 042.

" Няма терзания измежду българската делегация в Брюксел, след случая на гарата в белгийската столица ", съобщи зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, представен от Агенция " Фокус "

" Обстановката е спокойна, макар известието за полицейската интервенция в региона на гарата. Правят усещане прецизността и професионализма, с които работят белгийските служби за сигурност, с цел да подсигуряват естествената работа на политическия връх на съюза ", разяснява Цветанов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР