Няма положителни проби за коронавирус от изследваните до този момент

...
Няма положителни проби за коронавирус от изследваните до този момент
Коментари Харесай

Няма положителни проби от изследваните досега полицаи

Няма позитивни проби за ковид от изследваните до този миг служители на реда в болничното заведение на Министерство на вътрешните работи, съобщи БНР. Тестовете започнаха от през вчерашния ден.
В рамките на деня от близо 50 служителя на реда, изследвани в Министерство на вътрешните работи болница, нито една проба не се оказа позитивна. Тестовете ще продължат и в идващите дни, до момента в който полицейските чиновници не престават да арестуват извършители на заповедта за излизане и събиране в паркове и градинки.
Близо 800 са издадените актове в цялата страна от патрулите на полицията на хора, които се разхождат в паркове и градини. Всеки един е на стойност 5000 лева Около 370 са досъдебните производства у нас поради нарушена карантина. Най-често става дума за хора, които своеволно са напуснали адреса си, макар че имат възбрана за това. От Министерство на вътрешните работи припомнят, че ще продължат с обиколките по парковете.
За момента няма съществени произшествия по пропускателните пунктове на регионалните градове у нас. От полицията припомнят на хората да носят по няколко попълнени заявления, защото е нужно да остават копие на всеки преминат пункт. Служебните бележки от шеф остават в пътуващите, само че е по-добре да имат копие и от този документ, в случай че инцидентно им бъде поискано.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР