Няма полиция в света , която да остави вандали да

...
Няма полиция в света , която да остави вандали да
Коментари Харесай

СДВР за сблъсъците в София: Няма полиция в света, която да остави вандали да унищожават

„ Няма полиция в света, която да остави вандали да унищожи имуществото в центъра, на която и да е столица. Ако не бяхме приложили реципрочни дейности и ограничения, тези хора може би щяха да потрошат цялото имущество и може би щяха да пострадат доста почтени жертви, в това число и публицисти, които следяха дейностите от първа линия “.

Демонстрантите хвърлят бомбички, пиратки, камъни и бутилки

Това сподели на брифинг тази заран шефът на Столична дирекция на вътрешните работи гл. комисар Любомир Николов във връзка със конфликтите сред протестиращите против БФС футболни почитатели и полицията в центъра на София в четвъртък вечерта.

Протестиращите демонстрираха невиждана експанзия, сподели заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Стефан Иванов. 

Сред ранените има както протестиращи, по този начин и служители на реда

Баталните подиуми се разиграха главно към Националния стадион „ Васил Левски “ където пред празни трибуни се игра мачът България – Унгария, и към намиращата се наоколо Спортна палата.

Ние предпазихме и живота и здравето и на самите протестиращи, акцентира гл. комисар Николов. Той даде обещание, че на медиите ще бъдат предоставени всички записи от разположените в райна камери.

Лидерът на ГЕРБ изиска оставката от именития вратар като началник на БФС с пост във Facebook

Започва и инспекция, ще се ревизира и дали има полицейски произвол. Засега от Столична дирекция на вътрешните работи са безапелационни – дейностите на полицията са реципрочни.

Относно потреблението на водното оръжие от Столичната полиция разясниха, че това е е най-хуманното средство, с цел да бъде спряна експанзията по отношение на жителите и полицията.

Най-щастливият 17 ноември в моя живот

Бяхте там и видяхте че имаше предизвестия преди този момент, че в случай че не преустановят напрежението, ще бъдат употребявани, подсети шефът на Столична дирекция на вътрешните работи.

Следете тематиката в нашия онлайн репортаж:

Има ли по-дълбоко от дъното на българския футбол? Никой не може да даде отговор на този въпрос.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР