Няма политическо решение относно господин Цветанов (да напусне парламента -

...
Няма политическо решение относно господин Цветанов (да напусне парламента -
Коментари Харесай

Караянчева: Политическо решение за Цветанов ще има след връщането му от САЩ

" Няма политическо решение по отношение на господин Цветанов (да напусне Народното събрание - б.р.). То ще е реалност след съвещанието на Изпълнителната комисия на ГЕРБ на следващия ден и завръщането му от Съединените щати, съобщи през днешния ден във Варна ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева в коментар на абсурда " Апартаментгейт ".

В коментар на версията, че Цветанов ще освободи депутатското си място и ще остане началник единствено на предизборния щаб, Караянчева съобщи:

" В момента няма такова решение. Политически ще вземем позиция, когато мине Изпълнителната комисия и когато си пристигна господин Цветанов от Щатите. Това ще стане на следващия ден. Аз не съм член на Изпълнителната комисия. Усилено навлизаме в предизборна акция и това демонстрира тъкмо компроматите, които излизат тъкмо в този момент, неща, които са се случили преди една година. Защо тъкмо в този момент излизат? За страдание, подобен е стилът на предизборните акции в България, в случай че се върнем години обратно. Ние нямаме какво да крием, само че за жалост виждам, че господин президентът се е съсредоточил единствено върху ГЕРБ и за него друга партия не съществува. Президентската институция въпреки всичко би трябвало да бъде неутрална или, когато приказва, би трябвало да приказва в общ проект за всички ".

Караянчева посочи, че от ГЕРБ са за бистрота, само че и че са единни.

Всяка година политиците подават заявления за имущественото си положение и всичко е на показ, добави тя.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР