"Няма по-щастлив човек от мен! Но, разбира се, това, което

...
"Няма по-щастлив човек от мен! Но, разбира се, това, което
Коментари Харесай

Сашо Диков полудя от радост след раждането на внучето си

"Няма по-щастлив човек от мен! Но, несъмнено, това, което ще подаря на бебето Александър, ще е загадка от медиите. Това са персонални неща ". Така журналистът Сашо Диков се зарадва на новината, че е станал дядо на момченце, което щерка му и шурей му нарекоха Александър.

"Горд съм, че са кръстили бебето на мен. Имам шурей като мед. Илиян е надарен, постигнал е всичко самичък, това е доста значимо. Колкото до женитба, не съм сигурен, че скоро ще има. Те не държат на това ", показа единствено преди месеци Диков.

Роднините на Илиян Любомиров също не можели да си намерят място от благополучие. "България Днес " написа, че пернишката му рода е приготвила скъпи дарове за новороденото.

"Аз съм израснал при баба. Там научих някои значими неща - да карам колело по площада, да чета в. "Дума ", като си плюнча пръста, и да смъквам мацки по остаряла пернишка рецепта. Ето я и самата рецепта: доближава се до най-впечатляващата дама в някой клуб, глътва едновременно питието ѝ и пита със похотлив глас: "Да ти поръчам ли още едно? ", майтапи се с родословието си Любомиров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР