Няма по-хубава градина в София от вътрешния двор на хотел

...
Няма по-хубава градина в София от вътрешния двор на хотел
Коментари Харесай

ДА! САКУРА – кафе в най-хубавата градина на София и България

Няма по-хубава градина в София от вътрешния двор на хотел Маринела. Гениалният проектант, сътворил целия комплекс на невероятната за актуален столичен град повърхност от над 30 декара – японецът Кишо Курокава, е пренесъл на наша почва идеално копие на 400-годишен минипарк от Токио.

През последните 3 години новите притежатели на хотела вложиха изклюително доста вложения и сила, с цел да възстановят зеления оазис в неговия автентичен тип: с бонзаите, с японските вишни и другите дървета, всяко от които коства хиляди евро. Чудесно поддържано е и езерото към японската къщурка, в което плуват лебеди и патици. Откъм лобибара е ситуирана САКУРА.

Заведението е „ кацнало” с комфортните си мебели на стълбите от черно – бялото предверие на хотела към градината, богата на багри. Докато ви сервират ароматно кафе или специфичната селекция от чайове, към вас се разхождат бели и разноцветни пауни, което рядко може да се види освен у нас, само че и по света. За най-изтънчените посетители следобяд се сервира чай в британски жанр с мюню от хапки, сандвичи – като типично английските с краставица, които сервира на празненствата си и самата милиардерка Миуча Прада, и сладкиши, в това число юридически на място шоколад.

През останалото време с кафето или чая също се сервира цяла селекция от сладки само и единствено тук в цяла София и в България. Не единствено по една суха бисквитка, както пък се практикува в другите заведения с сходни цени и петзвездна категория.
Най-богатите и най-красивите българи пият кафето си в САКУРА.

Снимки може да видите в Галерията ни!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР