Няма по-голяма мъка от тази да загубиш детето си, сега

...
Няма по-голяма мъка от тази да загубиш детето си, сега
Коментари Харесай

Майката на брутално убития Тоско: Изпратих го като турист, върнаха го в катафалка

Няма по-голяма тъга от тази да загубиш детето си, в този момент гледаме единствено фотоси. Така майката на убития в Гърция Тоско разкри възприятията си след гибелта на детето си.

Александра разгласи пред Нова телевизия, че се надява повече хора да последват идеята на фамилията й, с цел да не се повтори това злощастие и с други българи в чужбина.

"Не мога да си показва за тази брутална офанзива. Това е непредизвикана офанзива към туристи. Изпратихме го като екскурзиант на мач, прибрахме го в катафалка ", проплака майката на Тоско.

Жестоко ликвидиране на българин в Солун

Бащата на убитото момче сподели, че на срещата с премиера Бойко Борисов е получил уверението, че българските институции ше спомагат за това в Гърция да се организира обективен развой. Опасенията се, че казусът може да се покрие. Главният прокурор и правосъдният министър също са удостоверили поддръжката си за семейство Бозаджиеви.

"Държавата в тяхно лице ще направи всичко допустимо, с цел да може процесът да се следи изкъсо. Паралелно произвеждане ще има от Софийската градска прокуратура ", сподели още бащата на убития.

28-годишния Тоско бе погубен след нахлуване от футболни почитатели в Солун. Той е участвал на мач в Гърция, след който се е стигнало до съдбовния излаз. Тоско и негови български другари са били атакувани от към 15-20 почитатели на футболния клуб ПАОК, въоръжени с прътове. След като е бил атакуван, Тоско е бил и брутално прегазен. Извършителите още не са открити. Междувременно министър председателят Борисов одобри бащата на Тоско в Министерския съвет. България ще изисква от Гърция цялата информация по случая.

Кадър: НТВ

Тази събота близки и другари на починалия мъж ще се съберат на митинг пред Гръцкото посолство в София. Както към този момент стана известно, Тоско е от Пловдив и беше един от огромните почитатели на "Ботев Пловдив ". Семейството има поддръжката и на хилядите последователи на футболния клуб.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР