Няма по-добро място за отдих и мир от нашата къща.

...
Няма по-добро място за отдих и мир от нашата къща.
Коментари Харесай

В стаята поставете чаша с вода и сол: Това, което ще се случи за един ден е невероятно!

Няма по-добро място за отдих и мир от нашата къща. Това е оазис на мира, където се възвръщаме от напрежението, който сме имали.

След работа, или друга активност, когато стигнем вкъщи, желаеме да се освежим. Но от време на време нашия дом ни уморнява повече. В доста случаи това е поради неприятните трептения и сила в него.

Някои може невярват, само че неприятната сила оказва мощно въздействие върху живота ни. От това зависят нашите страсти, усеща и мисли.

Домът е мястото, където негативната сила може да се натрупва, да се отразява на връзките ни със фамилията. Дали това ще бъде съседа, които постоянно ви посещава или другар, който идва вкъщи, може да бъде притежател на неприятни трептения.

Щом тази сила стигне до нашите домове, тя остава там, до момента в който не извършите това може да извади. Докато не се отстранят, можете да имате доста разногласия и различия със фамилията. Затова желаеме да ви покажем елементарен метод по какъв начин да се борим против неприятни трептения. Това е способ, който ще върне спокойствието в личния ви дом. Обърнете внимание на това, което би трябвало да извършите през днешния ден.

Ето какво е належащо:

- бял оцет (1шише)

- морска сол (една супена лъжица)

- стъклена чаша

- вода

Подготовка и потребление:

Това, което би трябвало да извършите е да сипете оцета и малко вода в чаша.. След това прибавете морска сол и го поставете на труднодостъпно място в къщата. Помнете, че чашата би трябвало да бъде скрита от погледите на другите. Там би трябвало да остане 24 часа. Ако солта плува във водата, усърдно ще изперете и ще повторите процеса. Когато солта остане на дъното, това е знак, че неприятните сили са изчезнали.

След това би трябвало да повторите този развой във всяка стая във вашия дом. Също по този начин, когато солта остане на дъното, процесът ще бъде приключен. По този елементарен метод ще извършите дома си спокоен.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР