Няма по-добър начин човек да започне на чисто“ от смяната

...
Няма по-добър начин човек да започне на чисто“ от смяната
Коментари Харесай

Линда Петкова отряза дългата коса – вижте новата й свежа визия (СНИМКА)

Няма по-добър метод човек да стартира „ на чисто “ от промяната на прическата. Именно тя е това, което първо променяме, когато желаеме ново начало или някакъв поврат в ориста си.

Дали водена от тази максима или просто от потребността от смяна, брачната половинка на Кирил Петков блесна с нова прическа ден след предварителните парламентарни избори. Линда Петкова фрапантно е подкъсила дължината на русата си грива, само че е запазила присъщия си цвят.

На разкрасителни процедури тя се отдала дружно с най-малката си дъщеря Ани, която също се сдобила с чисто нова прическа. Тийнейджърката поискала още по-къса коса от тази на майка си, съчетана с настоящите през новия фешън сезон бретони. Двете дами посетили новооткрит салон в центъра на София, който отворил порти безусловно преди броени дни.

ВИП студиото за хубост се отличава с първокласен интериор и безценен ценоразпис. Допреди няколко месеца канадката и дъщерите ѝ бяха постоянни клиенти на различен фамозен салон. Тъй като обаче една от коафьорките, която станала персонална другарка на Линда още преди години, решила да се отдели и да стартира независим бизнес, от преданост Петкова я подкрепила в новото начинание. Фризьорката не пропусна да си направи реклама в обществените мрежи с визитата на Линда, с цел да притегли още клиентела.

 Линда Петкова прическа

Линда и най-малката и щерка Ани се снимаха с новите си прически

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР