Няма по-благородна професия от лекарската. И мисия, по-съдбовна и по-окриляваща,

...
Няма по-благородна професия от лекарската. И мисия, по-съдбовна и по-окриляваща,
Коментари Харесай

Пациентка възхитена от пловдивски лекар и екипа му: Уважение и респект!

Няма по-благородна специалност от лекарската. И задача, по-съдбовна и по-окриляваща, от грижата за човешкия живот. Понякога обаче, изплашени и изтощени от борбата си с заболяването, забравяме да се отплатим за напъните на спасителите в бяло. Така читателка на Plovdiv24.bg стартира сигнала си до нашата медия: " Oщe oт пъpвото ми посещаване в АГО поделение в МБАЛ " Свети Пантелеймон " в Пловдив пoчyвcтвax, чe cъм в cигypни pъцe, в pъцeтe нa xopa-пpoфecиoнaлиcти, кoитo знaят каквo пpaвят.

Бях лекувана на от 22.08.2018 година до 27.08.2018 година в същото поделение. Окончателната ми диагноза беше Миома утери. Предоперативната епикриза: За тотална хистеректомия. На 22.08.2018 година оперативната намеса беше осъществена. Ходът на болестта ми след интервенцията протича безпрепятствено и безпроблемно! Благодаря ти, Съдба, че ме срещна с тези хора! Уважаеми Доктор Хагоп Карагьозян, благодарността ми е огромна към Вас и екипа Ви!

Малко са думите, с които мога да опиша своята благодарност за професионалната помощ, която ми оказаха. Там, където болката, студът и страхът сграбчват сърцето. Там, където човек се изгубва в лабиринта на страданието, единствената нишка, която може да те изведе от бездната на небитието, е всеотдайността на хората с бели престилки и огромни сърца! Единствено думата " Благодаря ", родена от глъбините на нашата същинска човешка същина, може да изрази поклонението пред професионализма и хуманното отношение на всички, работещи в отделението Ви!

Благодарност за търпението, постоянството в грижите и професионализма на екипа на акушерките! Благодарност за настроението, усмивките и грижите на санитарките в отделението! Пожелавам Ви здраве и шанс да Ви съпътства и отсега нататък, с цел да помагате на хората, които имат потребност от Вашата помощ. Желая Ви и персонално благополучие. С голямо почитание и почит! Благодаря Ви, лекар Карагьозян!

Благодаря Ви за Професионализма и уважението към пациента! "...
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР