Няма по-бързо остаряла миска в България от Ася Капчикова. За

...
Няма по-бързо остаряла миска в България от Ася Капчикова. За
Коментари Харесай

Кошмар! Ася Капчикова стана бабичка само на 32 г. Едно нещо мъжът й изисква от нея, но и за него я мързи

Няма по-бързо остаряла миска в България от Ася Капчикова. За по-малко от десетилетие тя се трансформира от Мис Плеймейт в Мис Баба.

Очевидно поговорката, че с какъвто се събереш, подобен ставаш, е вярна. Защото Ася се събра с мъж, който е с 20 години по-голям от нея и не след дълго замязя на негова връстница.

Наскоро Капчикова бе уловена в небрежна обстановка, в която вратът й наподобява на врат на 50-годишна жена. От брадичката надолу е толкоз сбръчкана, че е почтена за жалост.

Едно нещо богатият й мъж изисква от нея и то е да бъде красива. Може да не е стопанка, нито с мил темперамент, нито пък с обща просвета, с нея не могат да се водят задълбочени диалози, само че мъжът й я търпеше единствено тъй като е по-млада от него и към момента наподобява по-добре от него. Вече и това не й остана.

На няколко пъти Ася към този момент беше изритана от къщата на своя обичан, само че по-късно със секс номера успяваше да се върне. Сега ще й е доста мъчно към този момент, тъй като е замязяла на набор на мъжа си Ако той искаше собствен набор, щеше да си вземе някоя какъв брой него на възраст, само че която най-малко има две мозъчни кафези за естествен диалог. Затова нищо положително не чака миската.

Може би и майчинството е унищожило външния й тип. Все отново е раждала цели три пъти, а е единствено на 32 година Това обаче не може да бъде опрощение за една „ любовница “.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР