Няма пари за българския Стоунхендж Такива сме ние, българите. Царе

...
Няма пари за българския Стоунхендж Такива сме ние, българите. Царе
Коментари Харесай

Успех!Кромлехът достъпен за лешоядите

Няма пари за българския Стоунхендж

Такива сме ние, българите. Царе сме да наливаме от пусто в празно и да се вършим, че нещо вършим. Българският Стоунхендж, който е на 27 века край Долни Главанак, е наличен единствено за лешоядите и орлите. Заради неналичието на малко средства направената за доста пари по план пътека към него се разрушава, указателните табели от дълго време нищо не демонстрират. Ще видят туристи през крив макарон кромлеха, пък и община Маджарово освен това безхаберие.

Абсурдното е, че там се наляха пари преди към 10-12 година, с цел да е налична атракцията, да идват туристи, да живне умиращата общината. Май живнаха единствено тези, които работиха по плана, само че не и тези, за които е създаден. На кого му пука за жителите на общината, за мегалитната забележителност, нали я има в някакви брошури. Маджарово продължава да е най-бедната община, с най-висока безработица и макар лешоядите Арда и природата е умираща. В същото време министърът на туризма се скъсва да изяснява какъв брой посещавана дестинация е България. Ама съществено ли? Банско и Слънчака цяла България ли са, единствено това ли можем да покажем?

Вече няма Иракли, Арапя, Силистар, ще бетонираме и Болата, Крапец и Шабла, за какво тогава ни е този кромлех в забутаните Източни Родопи? Там алкохолизирани европейци не идват, тъй като в града няма дори къде да се обядва с изключение на в центъра на лешоядите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР