Няма оцелели при самолетната катастрофа в Северна Македония, открити са

...
Няма оцелели при самолетната катастрофа в Северна Македония, открити са
Коментари Харесай

Македонските екипи стигнаха до падналия самолет, открити са 4 тела

Няма оживели при самолетната злополука в Северна Македония, открити са четири тела. Аутопсия ще посочи самоличността на починалите.

Това съобщи вътрешният министър Младен Маринов. Той добави, че македонските екипи са съумели да стигнат до мястото на злополуката на самолета.  

В непрекъсната връзка сме с сътрудниците, прави се оглед на място и се работи по определяне на аргументите за злополуката, сподели още Маринов. 

Той прикани да се даде задоволително време, с цел да се обясни всичко към нещастието със сънародниците ни. 

Към момента вътрешният министър на Македония ме увери, че имат запас да се оправят с първите и неотложни дейности. Ние сме декларирали, че сме в подготвеност да им помогнем при потребност, акцентира Маринов. 

Днес българският консул е участвал на приемането на телата на починалите в „ Съдебна медицина " в Скопие. Очаква се идентифицирането да отнеме повече време. На мястото на случая не са открити документи, които евентуално са изгорели, заяви Министерство на външните работи. 

Посолството ще окаже нужното подпомагане в процеса по идентифицирането на телата на четиримата починали, както и за посрещане на техните близки.

По неофициални данни самолетът е паднал от височина 4200 метра и се е разрушил на надморска височина 2200 метра. По информация от Ръководството на въздушното придвижване в Република Северна Македония самолетът е попаднал в мощна турболенция и водачът е изгубил надзор над полета.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР