Няма от какво да се срамуваме, клубовете направиха своя избор.

...
Няма от какво да се срамуваме, клубовете направиха своя избор.
Коментари Харесай

Бербатов: Няма от какво да се срамуваме, клубовете направиха своя избор

Няма от какво да се срамим, клубовете направиха своя избор. Това съобщи претендентът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов, откакто Георги Иванов – Гонзо бе определен за нов президент на централата, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Бербатов още веднъж не съумя да стане началник на българския футбол, откакто остана втори зад Гонзо със 181-235 гласа в борбата за поста. „ Клубовете взеха решение, това е тяхно право. Това направиха. Ние от наша страна можем да сме с гордо вдигнати глави, само че клубовете взеха решение, че някой различен би трябвало да поеме отговорността да управлява българския футбол. Поздравихме Георги Иванов, пожелахме му триумф. Не видях нищо неправилно в гласуването. Той си разгласи Изпълкома – аз персонално мога да приказвам за себе си. Няма смисъл да се влиза в Изпълкома, в случай че не си болшинство “, стартира някогашният нападател на Манчестър Юнайтед и продължи:

„ Това е волята на клубовете. Нека дадем време на новия президент, тъй като въпреки всичко е получил доверието на клубовете. Подкрепям Стилиян и Мартин, има задоволително неща, с които ще се занимавам. Няма от какво да се срамим. Винаги когато изгубиш борба, в никакъв случай не е позитивно възприятието, ще създадем анализ. Всичко, което зависеше от нас, беше направено. Георги Иванов, който е част от управлението на БФС, може би ще продължи линията на ръководство, само че това занапред ще го разберем “.

„ Странно е, когато ние три години сме се борили, а някои други претенденти за три месеца направиха акцията си. Невинаги се получава както човек си го показва “, сподели още Бербатов. На въпрос на БГНЕС по отношение на това дали съгласно него е имало неточности по време на миналите три години, той отвърна: „ Честно казано, не мисля. Искрено се надяваме да е реализирана смяна, а не замяна. Нека му се даде време на новия президент. Най-голямата загуба е огромна дума – може би ще има отчаяние в идващите дни, само че на първо четене на въпроса дали съм направил неточност, не мисля, че нещо пропуснахме. Щом не сме съумели, значи не е било на 100% задоволително “.

„ Тези правосъдни борби изморяват всички. На обществеността им омръзва. Мисля, че след 3 години би трябвало да се даде късмет на новия президент “. На въпрос на БГНЕС по отношение на позитивите от тези три години, Бербатов съобщи: „ Показахме последните три години по какъв начин желаеме да работим, научихме доста неща, създадохме много добър екип. Ние не отиваме на никое място, не изчезваме, всеки има личен живот, ще продължим да поддържаме връзка “, приключи той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР