Няма особено голямо значение колко хубава или скъпа е колата

...
Няма особено голямо значение колко хубава или скъпа е колата
Коментари Харесай

Пътният експерт Диана Русинова: Независимо дали си „Мис Свят“ или „Мис Силикон“ черният чувал е един и същ

„ Няма изключително огромно значение какъв брой хубава или скъпа е колата ти, тъй като при 260 км/ч доста неща могат да се объркат необратимо, изключително когато държиш кормилото с една ръка, а с другата снимаш личната си нелепост “. Това написа пътният специалист Диана Русинова след станалия прочут случай с инфлуенсърката и носителка на купата Мис Силикон за 2022 година Катрин Йорданова. В Инстаграм хубавицата разгласява клип от неразумно шофиране по Автомагистрала „ Тракия “.

„ Ще напомня, че без значение дали си Мис Свят или Мис Силикон, черният чувал, в който ще те приберат е еднакъв - и за небогати, и за богати, и за красиви, и за грозни. Всеки може да сгреши, въпросът е,  когато сгреши да откри силата и да си признае грешката. Изисква се освен мощ, само че и храброст, с цел да поемеш отговорност за дейностите си. Изисква се мъдрост, с цел да наведеш глава когато си позволил неточност и да изречеш вълшебната дума „ извинявай “, написа Русинова.

„ Всеки човек заслужава да му бъде даден втори късмет, изключително младежите, това демонстрира, че те порастват и стават пълноправни членове на обществото ни “, декларира още тя. „ За жал обаче са доста малко младежите, които желаят да се трансформират. По-лесно е да нарушаваш разпоредбите и това да те прави съвременен и прочут. Много мъчно е да се бориш за това да има мощно гражданско общество, там където грешките на младите се санкционират, само че също по този начин им се дава и късмет да осъзнаят, че това което вършат не е вярно “, разяснява пътният специалист.

По-рано юрист Силвия Петкова съобщи пред NOVA, че прокуратурата би трябвало да се самосезира и да направи опит да извърши следствие. Тя обаче счита, че би било извънредно мъчно единствено посредством видеата да се потвърди кой е бил зад кормилото.

При доказване от страна на прокуратурата обаче Катрин Йорданова може да отнесе до 2 години затвор.

„ Наказателната отговорност е персонална. Законът за придвижване по пътищата планува санкции, в случай че притежател е дал автомобила на човек, който е под въздействие на алкохол или опиати “, разяснява юристът опцията да бъде осъден най-малко притежателят на автомобила.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР