Няма основания за смени в правителството, защото няма големи грешки

...
Няма основания за смени в правителството, защото няма големи грешки
Коментари Харесай

Сидеров не вижда нужда от смяна на министри

Няма учредения за смени в държавното управление, тъй като няма огромни неточности от страна на министрите, само че министър-председателят е този, който ще реши дали се постановат промени в Министерски съвет. Това разяснява в Ямбол водачът на „ Атака” Волен Сидеров, представен от Българска телеграфна агенция.

„ Няма проблеми в ръководещата коалиция сред ГЕРБ и " Обединени патриоти ", акцентира националистът. Той посочи, че когато се чуват обособени разнообразни отзиви, те са част от различността им, тъй като, още когато са се групирали като коалиция, са били ясни позициите им и в интернационален, и в народен проект.
Симеонов „ с усещането ”, че Ангелкова пази ползите на групировки Заведения в Слънчев бряг били "бардаци ", едно от тях било с размерите на мол и имало риск от сриване
По ред тематики като Русия и туризма различен от водачите в националистическото обединяване – вицепремиерът Валери Симеонов от НФСБ, влезе в конфликт както с сътрудниците си в „ Обединени патриоти”, по този начин и с назначения на ГЕРБ в държавното управление като министър Николина Ангелкова. В конфликта сред двамата беше намесена и прокуратурата.

На въпрос дали на европейските избори партиите от " Обединени патриоти " ще се явяват независимо, Волен Сидеров съобщи, че той персонално е на мнение, че би трябвало да се явят обединени, тъй като наличието им ще бъде по-силно.

Той не пропусна да означи, че като водач на " Атака " е направил най-вече, с цел да се получи обединението " Обединени патриоти " и по тази причина счита, че би трябвало да продължат да бъдат дружно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР