Няма опасност за живота на шофьора, причинил катастрофата в София,

...
Няма опасност за живота на шофьора, причинил катастрофата в София,
Коментари Харесай

Шефът на Пирогов: шофьорът, убил 19-годишното момиче не е имал здравословни проблеми

Няма заплаха за живота на водача, предизвикал злополуката в София, при която почина 19-годишно момиче. Все още не може да се каже дали е бил под въздействието на алкохол или опиати, заяви шефът на „ Пирогов ” Валентин Димитров.

" Мога да кажа, че няма соматични болести, няма контузии, нито инфаркт или инсулт. Няма причина, заради която да считаме, че това неуместно събитие е станало заради някакви здравословни аргументи, добави шефът на лечебното заведение ", разяснява пред медиите Димитров.

По думите му водачът е бил „ в действителност несъответстващ ”:

" Това значи, че когато го приехме, индивидът не знаеше къде се намира. Нямаше връзка с този свят. Но това може да бъде и във връзка със напрежението ", посочи още Димитров.

Вчера от полицията обявиха, е 59-годишният водач е бил с дребен стаж като лидер. Придобил е право да кара след 40 години. По думите на Станимир Станев, зам.-главен секретар на Министерство на вътрешните работи, е имал нарушавания, издадени са му 7 наказателни постановления, налагани са му санкции, като единствено една е за превишена скорост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР