Няма опасност за живота на семейната двойка, в чийто дом

...
Няма опасност за живота на семейната двойка, в чийто дом
Коментари Харесай

Ето какво е състоянието на съпрузите, пострадали при пожар в Силистра

Няма заплаха за живота на фамилната двойка, в чийто дом в Силистра през вчерашния ден породи пожар. Това оповестиха от ОДМВР-Силистра.

Десет % изгаряния е получила 75-годишната жена, а брачният партньор й – на 79 година, е леко обгазен, само че заради влошеното му общо здравословно положение и двамата са настанени в болница за лекарско наблюдаване.

Възрастни мъж и жена пострадаха при пожар в дома им в Силистра

Както през вчерашния ден съобщихме, сигналът за произшествието е получен в 16:11 часа, а отзовалият се неотложно противопожарен екип на РСПБЗН-Силистра е почнал гасителни дейности в 16:13 часа, вследствие на които пожарът бързо е локализиран и овладян.

Според първичната информация възпламеняване на изтекла газ от нередовен клапан на газова бутилка или нередовен газов котлон е довело до пожара, при който са унищожени PVC стъклопакет, шкафове, маса, столове, порти, битова техника и друга дребна мебелировка.

Няма наранени прилежащи жилища, с изключение на опушен сектор от фасадата на блока. Дежурна оперативна група е направила оглед на адреса, продължава работата по изясняването на случая. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР